Döğerliler

Haluk Levent Afyonlu Ahmet Bostan'a Sahip Çıktı

Haluk Levent Afyonlu Ahmet Bostan'a Sahip Çıktı

Haluk Levent Afyonlu Ahmet Bostan’a Sahip Çıktı

9 yaşında olan Ahmet Bostan  DMD isimli kas hastalığına yakalandı ve tedavi edilemezse hayatını kaybedecek. Babası İsmail Bostan tedavi için gerekli olan 17 bin dolar için kendilerine yardım edilmesi durumunda gözünü ve böbreklerini hediye etmeye hazır olduğunu belirtmişti. HALUK LEVENT DEVREYE GİRDİ Ahbap Platformunun kurucusu olan Sanatçı Levent, twitter hesabı üzerinden Afyonkarahisar’da ki Ahbap Gönüllülerine seslenerek, “Afyon Ahbap! Haydi arkadaşlar!” mesajı attı. Kısa süre sonra Afyonkarahisar’da ki Ahbap Gönüllüleri “İlgileniyoruz başkanım” mesajı ile Levent’e yanıt verdi. Kısa sürede aileye ulaşan Afyonkarahisar’ da ki gönüllüler aileye ulaştı ve işlemlere başladıklarını şu mesajla duyurdular: “Başkanım DMD hastası Ahmet kardeşimizi ziyaret ettik, belgeleri topladık. Gerekli çalışmaları yapıyoruz.” TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU Haluk Levent’in bu paylaşımı twitter üzerinde gündem oldu. Paylaşım kısa sürede 1600’den fazla beğeni, 200’den fazla paylaşım ve yüzlerce yorum aldı.

Yorumlar 0
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

İdlibde Şehit Olan Yüzbaşı Süleyman Şahin

İdlib’de şehit olan Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyon’daki ailesine acı haber verildi İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Süleyman Şahin’in (35), Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki baba evine şehadet haberi ulaştı. Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Yüzbaşı Süleyman Şahin’in (35) acı haberi, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki yakınlarına verildi. Yüzbaşı Şahin’in anne ve babasının, şehidin çocuklarına bakmak için Ankara’ya gittiği, acı haberi de burada aldıkları öğrenildi. Şehidin Sanayi Mahallesi Dokuma Sokak’taki baba ocağına gelen Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Necip Kacar ve İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, şehadet haberini, baba Mehmet ile anne Arzu Şahin Ankara’da olduğu için kardeşi Gökhan Şahin’e verdi. Şehidin kardeşi ve yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti. Şahin’in ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu. Öte yandan Süleyman Şahin’in evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Suriye’nin idlip bölgesinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu Şehit Düşen Kahraman Askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

DEVAMI

Afyonkarahisar ’da Judo Müsabakaları Başladı

Afyonkarahisar’da Judo Gençler Türkiye 1.liği final müsabakaları başladı Milli Eğitim Bakanlığı ve Judo Federasyonunca düzenlenen 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında Judo Gençler Türkiye 1.’liği final müsabakaları Afyonkarahisar’da başladı. Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 50 ilden 230 sporcunun katıldı. 2 gün devam edecek müsabakalar ödül töreniyle sona erecek. Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Mustafa Bilici yaptığı açıklamada, müsabakalara 50 ilden 230 sporcunun katıldığını söyledi. Bilici, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bugün ve yarın olmak üzere 50 ilden 230 sporcu katılımıyla gerçekleştiriliyor müsabakamız. Bugün 8 siklette yarışmalar devam ediyor. Yarın da 8 siklette yarışmalar devam edecek. Bugün altın madalya alan her siklette sporcular belirlenecek ve kürsüde yerlerini alacaklar. İnşallah buradan çıkan çocuklarımızı milli takımlar düzeyinde ileriye dönük hazırlayıp milli takımların ümit takımlarında, genç takımlarında görmek istiyoruz. Afyonkarahisar’da olmaktan son derece mutluyuz. Afyonkarahisar’a misafirperverliğinden dolayı özellikle gençlik spor il müdürümüze ve burada görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

DEVAMI

Giriş Yap

Puan Tablosu

Sıra İsim Puan
1 Se*** Nu*** 3

Döğer Radyo

Döğer Radyo

Döğer FM

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

Videolar