Döğerliler

Döğer Kasabasının İlham Veren Yazarı Semiha Ulu 

Döğer Kasabasının İlham Veren Yazarı Semiha Ulu 

Döğer Kasabasının İlham Veren Yazarı Semiha Ulu 

Kasabamız halkından, yine kasabamızda Diyanet İşlerine bağlı olarak Kur’an Kursu öğreticiliği yapan Semiha Ulu bir süredir yazarlık çalışmalarını da sürdüyor. 

Geçtiğimiz aylarda ilk eseri olan "Zaman Makinesi Geçmişe Yolculuk" kitabı yayımlanan yazarımızın ikinci ve üçüncü kitaplarıda önümüzdeki aylarda raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kitaplar kaleme alan kıymetli yazarımıza Döğer halkından ve öğrencilerden destek bekliyoruz.. 

Kitaplar:

Zaman Makinesi Geçmişe Yolculuk: 

Zaman Makinesi Geçmişe Yolculuk kitabında bir grup çocuk Yunus Emre, Nasreddin Hoca, Biruni, Akşemseddin, Cezeri, Ali Kuşcu, Piri Reis, Sultan Alparslan ve birçok değerli büyüğümüzün zamanına gidiyor, onlarla tanışıyorlar.

Zaman Makinesi Geçmişe Yolculuk İstanbul:

Zaman Makinesi Geçmişe Yolculuk İstanbul kitabında, İstanbul ’un fethi ile birlikte Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, 2.Abdülhamid Han ve o dönemlerin önemli ilim ve bilim adamları ile İbrahim Müteferrika, Vecihi Hürkuş, Mehmet Akif Ersoy gibi değerli büyüklerimizle tanışılıyor.

Çocuğuma Ne Bıraktım, Annem Bana Ne Bıraktı ? :

Çocuğumda Ne Bıraktım?
Annem Ben de Ne Bıraktı? Kitabında anne ve babaların çocukların hayatında iz bıraktığına dikkat çekilmiş. Aynı gün içerisinde aynı olaylara anne ve çocuk gözüyle bakılarak anlatılmıştır.

Kitaplar:

 
 

Yorumlar 0
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Döğer Ülkü ocakları aylık toplantısını gerçekleştirdi.

Döğer Ülkü ocakları, Döğer belediye başkanı Mehmet Demirel ve MHP Döğer belde başkanı Seydi Ahmet Karavil’in katılımlarıyla aylık toplantısını gerçekleştirdi.

DEVAMI

26 Şubat 2022 cumartesi günü kasabamızda asker eğlencesi düzenlenecek.

26 Şubat Cumartesi Günü (Yarın) Akşam Saat 19.00’da Kervansarayda Asker Eğlencesi Düzenlenecektir. Asker eğlencesine Tüm Halkımız Davetlidir.

DEVAMI

Giriş Yap

Puan Tablosu

Sıra İsim Puan
1 Se*** Nu*** 3

Döğer Radyo

Döğer Radyo

Döğer FM

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

Videolar